top of page
  • antonvanderesch

Ervaringen van studenten

Bijgewerkt op: 25 jun. 2023

Scholieren en studenten ervaren de bijlessen als prettig en nuttig. De bijles zelf is intensief, veel informatie moet tot zich worden genomen in korte tijd. Het beste is om te luisteren naar wat de scholieren en studenten zelf zeggen:


“In mijn contact met Anton heb ik waardevolle tips gekregen met betrekking hoe ik mijn studietijd beter kan verdelen. Maar ook hoe ik mijn focus moet verdelen tussen studie en andere activiteiten. Deze tips hebben mij echt geholpen om effectiever te werken en door de dag heen meer energie over te houden.”


“Dankzij de lessen van Anton kan ik Analyse nu veel beter beheersen en heb ik bij mijn quiz alle sommen goed gemaakt.”


“Lessons were very well prepared, covered a great part of the requested material. The tutor was flexible, also outside working hours, and happy to help.”


“Voor mij hebben de bijlessen van Anton geholpen. Ik vond zijn bijlessen fijn omdat hij de stof goed uitlegde en diep op de stof inging. En daarna hebben we veel geoefend met de stof.”


Kortom: het meest belangrijke is dus dat studenten beter worden in wiskunde en het ook echt snappen! Daarom kunnen ze het gaan toepassen voor andere problemen met betrekking tot wiskunde.


Wat ook interessant is om te zien is dat studenten ook efficiënter met hun tijd om kunnen gaan en dit ook kunnen toepassen op andere vakgebieden of aspecten in hun leven. Het helpt ze beter focus te houden, efficiënter tijd te verdelen en beter te werken.


Ben jij ook enthousiast geworden? Vraag hier een gratis proefles aan of vraag hier een offerte op.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De somformule van Gauss

Ben je wel eens in de situatie geraakt dat je de getallen 1 tot en met 100 moet optellen? In deze korte blog zal aanstippen hoe dit...

Comments


bottom of page